Mitä kuuluu Asuntomessualueelle nyt?

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Kesäkuun alku on ollut asuntomessualueella kiireistä aikaa, kun media on käynyt ahkerasti kuvaamassa talojen sisustusta.

  • Kuvauksen jälkeen sisustukset vielä puretaan ja sisätöitä jatketaan, kertoo Mikkelin asuntomessujen tiedottaja Piia Mäkilä.
  • Talot ovat hyvin eri vaiheissa, mutta kaikki valmistuvat varmasti.

Talojen sisätiloissa on siis käynyt kuhina, mutta myös ulkoisesti kohteet ovat saamassa lopullista muotoaan. Talojen maalauksen ja ulkopintojen viimeistelyn myötä alueen ilme muuttuu tällä hetkellä huimaa vauhtia.

Kohteiden pihatöissä on myös alkanut uurastus. Piha-alueen lopputarkastukset pidetään kesäkuun 15.päivä. Myös alueen vihertöitä on aloitettu ja tavoitteena on, että juhannukseen mennessä vihertyöt ovat pääosin tehty, ja että ulkonäyttelyalueet ovat valmiita. Alueella kiertää kasteluauto.

Asuntomessualueen vihertyöt ovat parhaillaan käynnissä. Kuva: Mikkelin kaupunki /asuntomessutoimisto

Antellinkatua on aloitettu päällystämään kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Messualueella tehdään myös parhaillaan pohjia messujen aikaiselle ravintolalle. 26. kesäkuuta alkaa messualueen pystytys.

Perjantaina 9.kesäkuuta alueella vietettiin rakentajien kanssa harjakaisia. Mikkelin asuntomessutoimisto oli varautunut tarjoilemaan 300 annosta hernekeittoa.

  • Alueella työskentelevät rakentajat puurtavat omissa kohteissaan, eivätkä juurikaan tiedä mitä muilla rakennuksilla tapahtuu. Näin he näkevät toisiaan ja pääsevät kuulemaan myös muista kohteista, kertoo Mäkilä.

Kaksi kohteista, 29 ja 4, ovat vielä saapumatta alueelle. Kohde 29 eli Fortumkoti muuttaa alueelle kesäkuun puolessa välissä ja Onni-kortteliin sijoittuva kohde 4 eli Modulart hieman myöhemmin.