Mikkelin asuntomessuilla jo yli 100 000 kävijää

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto
Serkukset Mari Ronkainen ja Minna Kurvinen yllättyivät iloisesti lauantaina messuportilla, kun Kurvinen oli messujen 100 000:s kävijä. Vastassa oli Mikkelin kaupungin hallintojohtaja Ari Liikanen ja Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala.

Mikkelin asuntomessuilla ylitettiin lauantaina  100 000 messukävijän raja. Sadastuhannes kävijä oli helsinkiläinen Mari Ronkainen.

Mikkelissä viikonloppua viettämässä ollut Ronkainen saapui messuille mikkeliläisen serkkunsa Minna Kurvisen mukana. Suomen Asuntomessujen tiedotteen mukaan naiset ottivat yllätyksen iloisesti vastaan ja riemu vain yltyi, kun serkukset tutustuivat saamaansa lahjakassiin, joka sisälsi sisäänpääsyjen lisäksi myös ruoka- ja juomaliput sekä keittiötarvikkeita. Molempien ensimmäisestä asuntomessuvierailusta tuli ikimuistoinen.
– En voita ikinä mitään muita kuin pipareita! Tämä on ihan mahtavaa, Ronkainen iloitsi.

Seurue kertoi tutustuneensa messukohteisiin etukäteen netissä ja toivuttuaan alkuhäkellyksestä naiset kertoivat suuntaavansa ensimmäisenä katsomaan messujen rantakohteet.
- Aamu-korttelin ja Valo-korttelin talot vaikuttivat mielenkiitoiselta, ne ainakin pitää mennä katsomaan. Täällä menee varmasti koko päivä, mutta saa nyt nähdä mitä kaikkea ehditään. Sisustusideat kiinnostavat, rakentaminen tai remontoiminen ei ole ajankohtaista, Ronkainen kertoi.

Messukävijät olleet tyytyväisiä – mieleenpainuvimpina asioina luonto, maisemat ja järvi

Asuntomessut ovat käynnissä vielä ensi viikon sunnuntaihin asti.

Suomen Asuntomessujen teettämän kävijätutkimuksen 2. väliraportin mukaan kävijät ovat olleet tyytyväisiä messuvierailuunsa. Sanoma Media Finland Oy:n tekemän väliraportin mukaan 93,1 % messututkimukseen vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Vapaassa palautteessa mieleen painuvimpia asioita messuilla ovat olleet alueen upeat maisemat, luonnon ja järven läheisyys, terassit, hienot talot ja messualueen siisteys.