Asuntomessujen harrastusten viikolla pohditaan, millainen on hyvä miesluola

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto
Mikkelin asuntomessuilla vietetään tällä viikolla harrastusten viikkoa. Torstaina 27.7. messuportit ovat avoinna aina kello 22 asti.

Mikkelin asuntomessuilla vietetään tällä viikolla harrastusten viikkoa. Teemaviikko näkyy etenkin AsukasAreenalla pidettävissä tietoiskuissa ja keskusteluissa.

Esimerkiksi keskiviikkona Asuntomessuilla voi joogata iltapäivän joogavarteissa, joita vetää Yogaian Katja Weckström. Tiistaina ja torstaina Telian tietoiskuissa puhutaan älykodeista ja uusien verkkojen mahdollistamista viihdekokemuksista.

Torstaina kello 13 AsukasAreenalla pohditaan miesten omien harrastustilojen eli niin kutsuttujen miesluolien olemusta, kun tietokirjailija ja toimittaja Jere Malinen vierailee Asuntomessuilla. Hän kertoo Asuntomessuilla muun muassa miksi miesluolat ovat tärkeitä puolisoille.
– Kun ollaan oltu pitkään yhdessä, pitää muistaa antaa kumppanille hetki aikaa olla omissa oloissaan. Jo muutama tunti viikossa riittää. Näin pysytään puolisoina vielä jatkossakin, Malinen taustoittaa tulevaa keskustelua Asuntomessujen tiedotteessa.

Torstaina messut ovat auki aina kello 22 asti. Sakari Kuosmanen viihdyttää messuyleisöä musiikillaan.

Lauantaina messualueella käydään ikkunanpesun MM-kisat.