Asuntomessuilla jo yli 50 000 kävijää

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto
Torniosta asti Mikkeliin saapuneet Jukka ja Minna Vähä saivat Heikki Vuorenpäältä Asuntomessujen tervehdyksenä muun muassa ilmaiset pääsyliput messuille.

MIkkelin asuntomessuilla on käynyt nyt yli 50 000 kävijää. Rajapyykki ylitettiin tiistaina aamupäivällä, kun torniolainen pariskunta Jukka ja Minna Vähä saapuivat messuille.

Jukka ja Minna Vähä saapuivat messuille kesälomareissullaan Seinäjoelta Kalevan kisoista. Asuntomessuilla on tullut viimeksi käytyä Tampereella vuonna 2012.
- Tänään aamulla päätettiin kävellä messualueelle keskustasta ja tulimme Kenkäveron sekä Mikkelipuiston kautta tänne alueelle. Hyvältähän tällainen yllätys tuntuu! Kannatti kävellä hotellilta tänne, Jukka Vähä kertoo Asuntomessujen tiedotteessa.

Kotipaikkakunnallaan Torniossa luhtitalossa asuvat Vähät tulivat hakemaan vinkkejä Asuntomessujen pihoista kesämökilleen, joka sijaitsee Kemijoen varrella.
- Pihat ja parvekeratkaisut kiinnostavat. Mökki sijaitsee rinnetontilla, joten sinne ja luhtitaloomme katselemme erilaisia ideoita, Minna Vähä kertoi.

Asuntomessut Mikkelissä ovat käynnissä elokuun 13. päivään asti. Messuilla on yhteensä 31 kohdetta yli 15 hehtaarin kokoisella messualueella.