Uutta asuinaluetta rakentamassa

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Uutta asuinaluetta rakentamassa, 100 pientä tarinaa osa 1/100

Kirkonvarkauden uuden asuinalueen lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi. Puusto tarjoaa suojaa ja tuo vehreyttä, mutta viihtyisyyttä tukeva aluesuunnittelu varmistaa sen, että myös Saimaanselkä näkyy lähes joka tontille. Viitasammakon vuoksi ranta-alueella säilytetään rantakasvillisuus ja liito-oraville jätetään mahdollisimman paljon puita. Tämä on myös viihtyisyystekijä ja takaa puustoisen asuinalueen.

Uusi asuinalue on osa laajempaa asunto-ohjelmaa, jonka mukaisesti Mikkelin kaupunki laajenee asuntomessurakentamisen myötä Saimaan rantaa pitkin etelän suuntaan. Kansainvälisestikin harvinainen kokonaisuus tarjoaa ympäristöystävällisestä asumisesta ja yrittämisestä haaveileville mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan!

Tässä juttusarjassa julkaisemme 100pientatarinaa Mikkelin asuntomessualueen rakentumisesta! Aiheet vaihtelevat arkkitehtuurista rakennettuun ympäristöön, rakentamisesta remontoimiseen ja sisustuksista designiin, pihoihin ja puutarhoihin

Kaikki tarinat on alunperin julkaistu osoitteessa http://asuntomessut.fi/100pientatarinaa/