Asuntomessut Mikkelissä: Viisi faktaa Mikkelistä

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Tiipiissä rakastetaan kolmea asiaa: lapsia, luontoa ja elämyksiä. Tällä kolmepiikkisellä haarukalla pistellään Mikkeliä ja tutustutaan sen aktiviteetteihin ja majoitus vaihtoehtoihin tulevissa postauksissa.

Jotta voimme tehdä täsmäiskuja ympäri Mikkelin seutua, on meidän ensin tutustuttava tähän Saimaan rannalla köllivään ystäväämme yleisesti.

© visitmikkeli

Viisi faktaa Mikkelistä (Mikkeli vs. Kouvola)

Mikkeli sijaitsee Saimaan luoteisrannalla Etelä- Savon maakunnassa. Mikkeli, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala muodostavat Mikkelin seudun matkailualueen.

Ja nyt en malta olla vertailematta Mikkeliä ja Kouvolaa keskenään.

Tänään meillä on painikehässä Mikkeli ja Kouvola. Betonihelvetti ja Saimaannorppa ottavat mittaa toisistaan tässä täysin mielivaltaisessa ottelussa, joka on järjestetään niinkin uskomattomassa paikassa kuin pienessä Tiipiissä.

Kilpailu alkaa nyt!
 

© visitmikkeli

/\ 1.erä /\

Mikkeli on perustettu vuonna 1838, kun taas Kouvola on perustettu kauppalaksi 1922.

Aikainen lintu Mikkeli vie ensimmäisen lyhyen erän pisteen, 1-0
 

© visitmikkeli

/\ 2.erä /\

Mikkeli on suomen 18. suurin kaupunki, kun Kouvola taas on kirinnyt sijalle 10. Silti Kouvolassa (11,3% järviwikin mukaan) on karkeasti sanottuna puolet vähemmän sisävesiä kuin Mikkelissä.

Ja nyt täällä toimituksessa haukotaan henkeä kuin kala kuivalla maalla ja mietitään vakavasti toimiston siirtämistä Mikkeliin. Vanhana alan jatkuvasti narisemaan siitä, miten kuivun Kouvolaan, enkä varmasti tee asialle yhtään mitään, niin kuin muuta esimerkiksi jonkun järven lähettyville. Nurisen vaan! Huomaatteko? Puhun jatkuvasti eläkepäivistä ja vanhuudesta, etten nyt vaan olisi vähän väsynyt.

Mikkeli hukuttaa Kouvolan mattoon, 2-0

© visitmikkeli

/\ 3.erä /\

Mikkelin kaupunkia johtaa Timo Halonen, mutta koska Tiipiissä ollaan valmiita nostamaan malja naisille ihan koska tahansa, ihan missä yhteydessä tahansa, vie Kouvola naisjohtoisuudellaan kolmannen erän pisteen. Marita Toikka valittiin Kouvolan kaupunginjohtajaksi maaliskuussa.

Kuivahko Kouvola ottaa naisjohtajalla pisteen, 2-1

© visitmikkeli

/\ 4.erä /\

Tiipiissä huomioidaan kauneus kaikkialla, joten tarkasteluun pääsee seuraavaksi kaupunkien visuaaliset ilmeet. Emme me täällä Tiipiissä mitään voi sille (ilmeisesti mulla on useampi alter ego, kun puhun itsestäni monikossa), että retkahdamme niin helposti mielikuvamaisemiin ja kummallisiin hahmoihin. Hyvä Kustaa Saksi ja Nitro ID, veditte oikealla suoralla Kouvolalle neljännen erän voiton!

Mikkelin kaupungin verkkosivusto näyttää selkeältä ja yksinkertaiselta, mutta Kustaa Saksen kuvitus Kouvolan kaupungin sivustolla saa sydämet Tiipiissä läpättämään.

Kouvola tasoittaa Nitrojen ja Kustaa Saksin voimin, 2-2

© visitmikkeli

/\ 5.erä /\

Viimeisessä ja kaikkein tärkeimmässä erässä kisataan asuntomessujen voimin. Mikkelissä messuillaan tänä kesänä 14.7 - 13.8 ja Kouvolassa vasta vuonna 2019. Mikkeli iskee viimeisen niitin aikaisilla asuntomessuille. Saimaannorppa murtaa betonin ja köllähtää voittonsa jälkeen mairea hymy huulillaan rannalle makaamaan ja odottamaan asuntomessu vierailijoita luokseen.

Ottelu päättyy Mikkelin hyväksi, 3-2

Kiitos ottelun seuraamisesta!

Valitukset ottelusta ja sen tuomaroinnista voi toimittaa osoitteeseen tiipiiblog@gmail.com

Nyt olemmekin niin väsyneitä, että seuraavassa postauksessa keskitytään majapaikkoihin, joissa voimme levähtää.

Pysy valppaana!

TiiPiissä asuu Emmi-Riika Seppälä, joka kirjoittaa blogia Starboxissa. Lisää Emmi-Riikan kirjoituksia osoitteessa http://starbox.fi/tiipii/