Asuntomessut Mikkelissä: Aktiviteetit kolmenlaiselle messukävijälle

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Aktiviteetit kolmenlaiselle messukävijälle

Jos messuilija viettää Mikkelissä useamman päivän, kannattaa tutustua Mikkelin tarjoamia elämyksiin ja aktiviteetteihin. Olen yhden kesän roadtripillä seikkaillut Mikkelin liepeillä ja katsastanut Astuvansalmen kalliomaalaukset, Rakokivet ja Pursialan hiidenkirnun. Poikkesimme myös Ristiinan Elämänlähteellä hakemassa terveyttä. Kesällä ajetut kilometrit saavat vieläkin sydämen läpättämään ja luonnonystävälle edellä mainitut ovat kiinnostavia kohteita.

Ja hei, ennen kun pääset Tiipiin virtuaalimatkaan, niin pakko huikata teille sisäpiiritietoa. Keskipäivässä- blogin Karoliina on koonnut varsin kattavan tietopaketin Mikkelin keskustan kohteista paikallisen silmin.

Mutta nyt, tervetuloa matkaseurakseni Mikkeliin!

Mikkeli, Saimaa
©visitmikkeli

Perheellinen, kokeile näitä kohteita!

/\ Visulahti

Dinosauria, Hyperdino, Vahakabinetti ja Lahti Carting Center odottavat lapsia laskemaan vesiliukumäkiä, huristelemaan autolla ja kokemaan lennokkaita elämyksiä. Ja jos tunnelma muuttuu aikuisten kesken kireäksi, niin aina on mahdollisuus singota itsensä taivaalle katapultin avulla Xon- puistossa.

Katso tästä mitä kaikkia aktiviteetteja Visulahti tarjoaa!

/\ Äiteen lenkki

Luonnonystävät lähtevät Äiteen lenkille pertunmaalle. Eväät kassiin ja pururataa kiertämään. Vaikka aikuisen korvaan voi pelkkä 5 kilometrin pururata tuntua varsin tylsältä, niin väittäisin että oikein markkinoituna lapset muistavat Äiteen lenkin pitkään. Ja hei luontoelämys on täysin ilmainen.

Tutustu äiteen lenkkiin Visitmikkeli- sivustolla

/\ M/S Kaunis Veera

Kaunis Veera kuljettaa perheitä maisemaristeilylle Saimaalle. Mikäs sen parempaa kuin hengittää raikasta ilmaa aaltojen yllä. Ja kun kiukku yllättää, on risteilijän kahviosta on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä välipalaa matkalle.

Vilkaise kesän 2017 aikataulut ja hinnasto!

Mikkeli, saimaa, kanootti
©visitmikkeli

Kevytretkeilijä etsii elämyksiä ja viihtyy luonnonhelmassa

/\ Xon-puisto

Kevytretkeilijäkin suuntaa Visulahteen sinkoamaan itsensä katapultilla taivaalle. Ja jos katapultti pelottaa niin aina voi kokeilla Benji- hyppyä. Xon- puiston alueelle pääsee ilmaiseksi, mutta laitteet maksavat.

Hinnastosta löytyy myös 6 euron elämyksiä!

/\ Melonta

Valitse itsellesi sopiva palveluntarjoaja ja lähde melontaretkelle Saimaalle. Mistäs sitä tietää vaikka tapaisi saimaannorpan!

Opas Tiina tarjoaa ohjattuja melontapalveluita Anttolan Satamassa.

/\ Ratsastusvaellus Niemenpellon Tallilla

1,5- 2 tunnin maastoretki ratsastaen rentouttaa pahimmankin palikan. 50 eurolla saa kaksi tuntia hevosterapiaa.

Mikkeli, puutarha
©visitmikkeli

Kulttuurikulkija haluaa tutustua Mikkeliin ja sen historiaan

/\ Mikke- juna

Hyppää kiertoajelulle kaupunkiin lapsen kanssa tai ilman. Mikke- juna liikennöi asuntomessujen aikaan Mikkelissä kuljettaen turisteja ympäri kaupunkia.

Katso tästä lippujen hinnat ja hyppää Miken kyytiin.

/\ Heikkilän yrttitila

Mikäli mausteet maistuvat, on yrttitila elämysten listalla. Heikkilän Yrttitilalla viljellään mausteyrttejä ja myydään niitä asiakkaille.

Mahtavaa, mausteita voi ostaa myös verkosta!

/\ Pirtin perinnepuisto

Kasvit hurmaavat kenet tahansa. Pirtin perinnepuisto sijaitsee Puulan rannalla torin läheisyydessä ja siellä on yli 200 kangasniemeläistä perinnekasvia. Lompakkokaan ei kevene, sillä sisäänpääsy on maksuton.

Rakokivet, Mikkeli
Rakokivet
Rakokivet
Rakokivet

Ja loppukevennyksenä vielä todistusaineistoa siitä, että Rakokivet on nähty, ja niin taitaa olla Mikkelikin. Ei livenä liian montaa kertaa nähty, mutta sitä on nyt tutkittu tarpeeksi täälä verkossa.

Seuraavassa postauksessa sukellankin vielä asuntomessujen maailmaan kertomalla ainakin suosikkikohteeni kohdeluettelon- perusteella ja sen jälkeen puhun unelma-asunnostani vielä ennen vierailua asuntomessualueella.

Kuulemisiin!

TiiPiissä asuu Emmi-Riika Seppälä, joka kirjoittaa blogia Starboxissa. Lisää Emmi-Riikan kirjoituksia osoitteessa http://starbox.fi/tiipii/