Pikku Tipu auttaa elämän tärkeimmissä hankinnoissa – tutustu kahden messukohteen lastenhuoneisiin!

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Vauvan odotus ja syntymä pyöräyttää monen isän ja äidin elämän ihanan hämmentävällä tavalla uusiksi. Yhtäkkiä kotiin tarvitaan kaikenlaista rattaista uniriepuihin ja pinnasängystä potkuhousuihin. Myllerryksen keskellä on helpottavaa tietää, että neuvoja ja laadukkaita tarvikkeita on saatavilla läheltä ja helposti vielä silloinkin, kun vauva kasvaa taaperoksi ja kouluikäiseksi.

Mikkelissä apu löytyy aivan kaupungin keskustasta, kauppakeskus Akselin toisessa kerroksessa sijaitsevasta Lastentarvike Pikku Tipusta. Pikku Tipu on kahden siskoksen, Anne Halisen ja Jaana Fredinin yhteinen yritys.

Sen syntytarina on hyvin käytännöllinen: Fredin muutti perheineen takaisin Mikkeliin ja huomasi pian, ettei kaupungissa ole lastentarvikeliikettä, josta löytyisi tuotteita oman perheen tarpeisiin.
Looginen ratkaisu oli perustaa sellainen yhdessä siskon kanssa.
- Osin se oli siis sattumankauppaa, vaikka meillä onkin yrittäjäperhetaustaa, nauraa Halinen.

Pikku Tipu sijaitsee kauppakeskus Akselin toisessa kerroksessa. Pysäköintipaikat ja hissi sijaitsevat lähellä, joten kauppaan on helppo tulla vaikka rattaiden kanssa.

Laatua ja palvelua

Pikku Tipun valoisissa tiloissa on tarjolla pienen ihmisen elämän tärkeimpiä tavaroita ja vaatteita odotusajasta koulutaipaleelle asti. Valikoimissa on rattaiden ja muiden perustarvikkeiden lisäksi muun muassa vaatteita, huonekaluja ja kodintekstiilejä.
- Olemme siinä mielessä enemmän kuin ihan perinteinen lastentarvikeliike, Halinen kertoo.

Liikkeessä on tällä hetkellä myynnissä tuotteita 20–30 eri merkiltä. Halisen mukaan jokainen Pikku Tipun valikoimasta löytyvä tuote on valittu huolella.
- Kaikkien tuotteiden pitää olla laadukkaita ja sellaisia, joita ei marketeista saa. Esimerkiksi äitiys- ja imetysvaatteissa valikoima on kaupungin laajin.

Sitä odottavat myös asiakkaat: monet vanhemmat ovat nykyisin hyvin laatu- ja ympäristötietoisia. Halisen mukaan lastentarvikkeiden pitää olla turvallisia, laadukkaita ja käytännöllisiä. Se on myös osa ekologisuutta.
- Laadukkaisiin tuotteisiin ollaan valmiita satsaamaan, sillä ne kestävät useammankin lapsen käytössä ja ne ovat varmasti turvallisia.

Pikku Tipusta löytyy vaatteita aivan pienistä vastasyntyneistä noin 8-vuotiaisiin lapsiin asti.
Done by Deer on yksi Pikku Tipussa myytävistä laatumerkeistä.


Pelkkä laadukas tuotevalikoima ei yksin riitä. Asiakkaat kaipaavat asiantuntevaa palvelua, ja sitä Pikku Tipussa tarjotaan – olipa kyse sitten tuttipullosta tai turvaistuimesta.
- Erikoisliikkeissä on aina alan paras ja tuorein tieto tarjolla, ja osaamme neuvoa asiakkaita monipuolisesti. Jokaiseen kysymykseen etsitään kyllä vastaus, Halinen lupaa.

Done by Deeren tekstiilejä on nähtävissä Mikkelin asuntomessuilla kohteissa 20 ja 21.

Messuille sisustettiin pienen pojan ja lastenlasten huone

Pikku Tipun valikoimiin pääsee tutustumaan keskustan liikkeen lisäksi tänä kesänä myös Mikkelin asuntomessuilla kahdessa eri kohteessa.

Passiivikivitalossa (kohde 20) on sisustettu tanskalaisen Done by Deer -merkin tuotteilla pienen pojan huone. Pinnasänky, hoitopöytä ja hylly kuuluvat kaikki uuteen Little Interiors -sarjaan. Done by Deeren huonekalut ovat ajattomia ja aavistuksen retrohenkisiä, Halinen kertoo.
- Niissä on tarjolla värisävyjä, jotka on helposti yhdistettävissä muihin huonekaluihin. Muotoilu on hyvin selkeää ja skandinaavista, joten ne sopivat monen kodin tyyliin.

Rauhan ja Onnin Jukkatalossa (kohde 21) pikkutipulaiset sisustivat vierashuoneeseen pienen nurkkauksen lapsenlapsia varten.
- Sieltä löytyy muun muassa ihana moderni lapsen kiikkutuoli, Halinen vinkkaa.

Katso alta kuvia pikkutipulaisten sisustamista huoneista!

Kohteessa 20 olevaan pienen pojan huoneeseen on valittu rauhalliset sävyt.
Suloisen pehmeät pehmolelut ovat pienten ja isompienkin lasten suosikkeja.
Messukodin huoneessa on esillä Done by Deer -merkiltä muun muassa tekstiilejä, huonekaluja ja leluja.
Erilaisilla säilytysratkaisuilla saa järjestystä lastenhuoneeseenkin.
Done by Deer -sarjasta löytyy myös astioita.
Done by Deer -sarjan huonekalut ovat monikäyttöisiä: pinnasängystä saa isomman lapsen sängyn ja sohvan. Lisätason avulla kaappi muuttuu hoitopöydäksi.
Kohteen 21 vierashuoneessa on tilaa pienille yövieraille ja heidän leluilleen. Done by Deeren mallistoista löytyy myös ihastuttava vanerinen keinu.