Näihin kohteisiin bloggaajat ihastuivat Mikkelin asuntomessuilla

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Mikkelin asuntomessuilla on 31 erilaista kohdetta, joiden joukosta jokainen löytää todennäköisesti omat suosikkinsa. Starbox.fi-blogiportaalin bloggaajat ovat esitelleet kesän aikana omia suosikkejaan ja muita kiinnostavia huomioita messuilta. Katso tästä poiminnat ja lue blogeista lisää!

Karoliinan suosikit: Wave, Fiskarhedenvillan Ajaton ja Casa WelliKulho

Sisustamisesta ja asumisesta paljon kirjoittava Karoliina listaa messusuosikeikseen Keskipäivässä-blogissa kolme kohdetta: Wave (kohde 5), Fiskarhedenvillan Ajaton (kohde 15) ja Casa WelliKulho (kohde 18).

Wavessa miellyyttää erityisesti rauhallinen ja rauhoittava tunnelma.
- Siihen vaikuttavat varmasti rakennusmateriaali hirsi sekä upea maisema, joka tuntuu ulottuvan sisälle asti. Wavessa yhdistyy moderni ja perinteinen, Karoliina kirjoittaa.

Waven sisustuksessa on käytetty paljon puuta ja rauhallisia luonnonläheisiä sävyjä. Kuva: Kaakon Viestinnän asuntomessusivusto.Fiskarhedenvillan Ajattomassa huomion kiinnitti suuri keittiö ja ruokailutila, kuten myös puun ja muiden luonnollisten materiaalien käyttö. Sisustukseltaan vaalea Casa WelliKulho puolestaan on Karoliinan mielestä yksi parhaiten onnistuneista vaaleista kokonaisuuksista.
- Valkoiseen ja muihin vaaleisiin sävyihin on yhdistetty vaaleaa puuta, ja väripilkut löytyvät tekstiileistä, Karoliina kirjoittaa blogissaan.

Casa WelliKulho oli myös Railan kotona -blogin suosikki.

Kaikki Keskipäivässä-blogin asuntomessupostaukset löytyvät täältä.

Emmi-Riika listaa kuusi suosikkia - mukana muun muassa Kannustalo Harmaja Saimaa, Villa Kuusikko, MinunValo ja tietysti Wave

Tiipii-blogin Emmi-Riika laati oman suosikkilistansa ennen kaikkea lapsiperheen näkökulmasta.

Esimerkiksi yli 150-neliöisessä Kannustalo Harmaja Saimaassa (kohde 6) miellyttää paitsi talon koko, myös sen tarinallisuus. Kohteen sisustuksen on suunnitellut ja stailannut Varpunen-blogista tunnettu Susanna Vento.

Kannustalo Harmaja Saimaan kuntosalilta on upeat näköalat Saimaalle. Kuva: Kaakon Viestinnän asuntomessusivusto.

Passiivikivitalojen (kohde 20) kohteessa kosteusturvallisuus on otettu erityisen hyvin huomioon ja tämän nostaa esiin myös Emmi-Riika:
- Tässä kodissa kiinnostaa erityisesti sen kosteusturvaan panostus, sillä olen itsekin saanut kokea osani home- ja kemikaaliongelmista. Talon isojen ikkunoiden edessä istuessa ei kai voisi muuta kuin tuntea osansa onnelliseksi ja ajatus kodista palautumis- ja lepäämispaikkana saa melkein itkemään.

MinunValo (kohde 24) oli Deko-lehden valinta vuoden asuntomessukohteeksi. Tiipiin listalle kohde pääsi muun muassa korkeiden huoneiden, valon ja rouhean betonin ja teräksen yhdistelyllä.
Muut Tiipiin listalla olevat kohteet ovat Wave (5), Honka Ink (10), Talo Vahvaselkä (23) ja Villa Kuusikko (27).

Lisää Tiipii-blogin messuaiheisia postauksia löytyy täältä.

Tuleentuijottajan ykkösuosikki on Honka Ink

Tuleentuijottaja-blogin Annu nostaa esiin messuilta yhden kohteen ja se on Honkarakenteen Honka Ink. Annu kertoo ilahtuneensa siitä, että tämän vuoden messuilla on vaaleiden pintojen rinnalla paljon myös tummaa ja puuta. Honka Inkissä värikäsittelemättömiä puupintoja on näkyvissä erityisen paljon.
- Kohde oli sisustettu hyvin muodikkaasti, löytyi paljon rottinkia, viherkasveja ja luonnonläheisiä sävyjä.
- Myös keittiö oli mielestäni hyvin harmoonisen kaunis. Tummat kaapit sopivat hyvin puupinnan kanssa yhteen, Annu kirjoittaa.

Honka Inkin sisustuksessa on paljon värikäsittelemätöntä puuta. Kuva: Kaakon Viestinnän asuntomessusivusto.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän lifestyle-blogiportaali.