Messutalojen luksuselementit ovat piilossa talojen sisäpuolella

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Miltä kuulostaisi oma puttausalue tai ilmajoogahuone?

Kirkonvarkauden asuntomessualueella ensimmäisenä huomio kiinnittyy upeaan maisemaan. Sen sijaan 31 talokohteesta vain muutama herättää huomiota ulkonäöllään, mutta talojen todellinen luonne paljastuu messukävijälle vasta talojen sisäpuolella. Talojen sisutus alkaa samaan lopullista muotoaan talojen sisätöidenkin pikkuhiljaa valmistuessaan. Moni taloista kätkee sisälleen arjen luksusta.

Mikalon rivitalokohteen omasta rannasta löytyvä pienvenelaituri on monen veneilijän unelma. Kuva: Mikkelin kaupunki / asuntomessutoimisto
  • Alueen kohteet eivät näytä ensisilmäyksellä ehkä niin luksukselle, mutta sisälle mentäessä tuleekin wau-elementti, kuvailee Mikkelin asuntomessujen tiedotta Piia Mäkilä.
  • Ehkä se on sitten sitä tyypillistä eteläsavolaisten mentaliteettia, että naapureille ei voi näyttää ulkopuolelta miten hieno onkaan, naurahtaa Mäkilä.

Talot pitävät sisällään muun muassa isoja lasipintoja, jotta Saimaan näkymät saadaan mahdollisimman hyvin esille, porealtaita, isoja tiloja erilaisia vieraiden käyttöön sekä tietysti useita satoja neliöitä harrastetiloja kuten kuntosaleja sekä ilmajoogahuone.

Terassi messutalon tyyliin. Kuva: Mikkelin kaupunki / asuntomessutoimisto

Alueelle on piiloutunut myös useita luksuselementtejä, kuten uima-allas, kesäkeittiöitä runsaalla varustuksella, kotiteatteri yksityinen laavu sekä jopa golfin puttausalue.

Luksuselementit eivät pistä ensimmäisenä alueella silmään, vaikka niitä toki runsaasti onkin, kertoo Mäkilä.

Messuvieraat saavat siis olla tarkkana mitä yllätyksiä messualue pitääkään sisällään.