Lähes 130 vuotta välityskokemusta – Huom! palvelee asiakkaitaan avoimesti

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto
Huom! Mikkelissä niin uuden kodin etsijöitä kuin nykyisen myyjiä palvelee yhteensä kahdeksan ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää.

Kodin ostaminen tai myyminen on monille koko elämän suurin kauppa. Siihen sisältyy paitsi rahaa ja virallisia sopimuksia, usein myös tunteita. Monien mieltä rauhoittaa, kun mukana on luotettava kumppani eli ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä.

Huom!-kiinteistönvälitys on monille tuttu raikkaasta sinisestä logostaan, ja samaa reipasta henkeä on myös yrityksen kiinteistönvälittäjissä, sanoo Huom! Mikkelin toimitusjohtaja Jouni Karjalainen.

Huom! on toiminut Mikkelissä vuodesta 2011 asti, mutta Karjalainen laskee koko toimiston välityskokemukseksi yhteensä lähes 130 vuotta.

Mikkelissä asunnonmyyjiä ja -ostajia palvelee kaikkiaan kahdeksan välittäjää: Karjalaisen lisäksi Marianne Väisänen, Ritva Kämäräinen, Esa Pietiläinen, Mirkka Muhonen, Kari Loisa, Matti Perälä ja Olli-Pekka Randelin auttavat onnistuneiden kiinteistökauppojen teossa.
- Meillä on kokenut ja monipuolinen joukko alan kokeneita ammattilaisia, joten asiakas löytää meiltä varmasti itselleen sopivan, ammattitaitoisen välittäjän, Karjalainen lupaa.

Monipuolisuutta ja avoimuutta asiakkaan parhaaksi

Karjalainen nimeää toimiston ehdottomaksi vahvuudeksi monipuolisuuden. Kiinteistönvälittäjät osaavat auttaa kaikenlaisten kohteiden myymisessä ja ostamisessa: asiakas saa palvelua uudiskohteiden ja vanhojen asuntojen, omakotitalojen, kerrostalojen, maatilojen ja esimerkiksi vapaa-ajanasuntojen kanssa.
- Perusvälitystyön lisäksi toimisto tekee arvioita, kaupanvahvistuksia, asuntojen vuokrauksia ja myös toimitilamarkkinat ovat hallussa, Karjalainen luettelee.

Monipuolisuuden lisäksi avoimuus on yksi Huom!:n toiminnan kulmakivistä. Se näkyy monella tavalla ja hyvin konkreettisesti. Karjalaisen mukaan asiakassuhteessa panostetaan yhteydenpitoon ja siihen, että asiakas on varmasti tietoinen markkinoista ja hinnoista. Tämä palvelee sekä ostajia että myyjiä.
- Erityisesti panostamme kohdemarkkinointiin. Meillä esimerkiksi kaikki kohteet kuvaa ammattikuvaaja, käytämme runsaasti some-markkinointia ja teemme asuntovideoita, Karjalainen kertoo.

Avoimuus ei pääty kaupantekoon, sillä asiakkaat arvioivat jokaisen välittäjän kaupantekoprosessin jälkeen. Arvostelut ovat avoimesti luettavissa huom.fi-sivustolla, joten asiakkaat voivat tutustua välittäjiin aidon palautteen kautta.
- Toimintamme yksi perusperiaate on avoimuus. Asiakkaat voivat vertailla helposti netissä autoja, hotelleja ja matkoja, miksei siis myös välittäjiä, Karjalainen sanoo.

”Ei kauppaa, ei palkkaa”

Huom! on valtakunnallinen ketju, jolla on toimintaa Mikkelin lisäksi muun muassa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kouvolassa.

Jokainen toimisto toimii hyvin yrittäjämäisesti. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jokainen välittäjä on myös yrityksen osakas. Sitoutuminen yritykseen näkyy monella tavalla asiakkaan eduksi, sanoo Karjalainen.
- Jokainen välittäjämme pystyy itsenäisesti neuvottelemaan asiakkaan kanssa koko välitysprosessin alusta loppuun saakka. Jokainen välittäjämme vastaa myös oman toimintansa kuluista, joten toimimme aidosti asiakkaan parhaaksi alkaen hinnoitellusta ja markkinoinnista. Emme saa palkkaa, jos emme saa kauppaa, Karjalainen tiivistää.

Tutustu Huom! Mikkeliin ja sen välityksessä oleviin kohteisiin tästä linkistä.