Kymmenen kaunista makuuhuonetta messuilta – kultaa, pastellia ja suloisia materiaaleja

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 asuntomessujen mainossivusto

Mikkelin asuntomessujen yhtenä teemana on uusiutuminen, jolla on tarkoitettu paitsi uusiutuvia energiamuotoja ja materiaaleja myös asukkaiden uusiutumista ja lepoa. Niinpä messuilla kannattaa kiinnittää erityistä huomiota makuuhuoneisiin. Tutustu ohessa kymmeneen erilaiseen makuuhuoneeseen!

Pelkistettyä seesteisyyttä

Wave (kohde 5) makuuhuoneessa on hyvin seesteinen ja hiukan myös aasialainen tunnelma, sillä materiaalit ovat perinteisiä, muotoilu pelkistettyä ja sävyt luonnonläheisiä. Kaunis valaistu puusäleikkö luo elävyyttä sängynpäätyyn.

Kohde 5 Wave

Modernilla mökillä

Honka Inkin (kohde 10) makuuhuoneessa on jätetty paljon aitoa puupintaa näkyviin seiniin ja lattioihin, mutta vaaleaksi sävytetty katto tuo valoisuutta ja rytmiä makuuhuoneeseen. Kun pelkistetyt valaisimet sammuvat, voi iltahämärässä vielä laskea katosta oksanjälkiä aivan kuin pienenä mökillä...

Kohde 10 Honka Ink

Raikasta Saimaa-tunnelmaa

Honkarakenteen toinen kohde, Honka Ankkuri, henkii meri- ja järvihenkeä jo nimeään myöten. Makuuhuoneeseen on myös tuotu veden eri sävyjä muun muassa verhoihin ja tauluihin. Makuuhuoneessa, jossa on monta ikkunaa eri ilmansuuntiin, kannattaa huolehtia myös pimennyksestä.

Kohde 12 Honka Ankkuri

Uuteen aamuun levänneenä

Älvsbytalo Uusi Aamun (kohde 14) makuuhuoneen juju ja katseenvangitsija on puulle painettu vanha hääkuva. Vuodetekstiilit ovat suomalaisille tutulta Finlaysonilta.

Kohde 14 Älvsbytalo Uusi Aamu

Kullanhohtoisia unia

Asuntomessuilla esillä olevan Saimaa Ateljee -paritalon toiseen puolikkaaseen arjen luksusta tuo makuuhuoneen kullan- ja kuparinhohtoinen seinä. Samoja sävyjä on yhdistetty makuuhuoneen muissa tekstiileissä arvokkaaseen tummansiniseen ja raikkaaseen valkoiseen.

Kohde 16 Asunto Oy Saimaan Ateljee

Kompaktiutta ja kodikkuutta

Casa WelliKulhon (kohde 18) makuuhuone on kooltaan pieni - niin kuin itse asiassa monissa muissakin messukohteissa tänä vuonna - mutta makuuhuoneesta on käynti erilliseen vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Niinpä makuuhuoneen katseenvangitsija on muhkea vuode ja sen näyttävä, tamminen taustaseinä. Hempeät sävyt ja kuvat tuovat arkeen sopivaa söpöyttä. Päiväpeitto on Linumin mallistosta.

Kohde 18 Casa WelliKulho

Ripaus luksusta

Muuramen Helmen (kohde 18) makuuhuoneeseen on valittu rauhalliset sävyt. Erillistä sängynpäätyä ei ole, mutta ryhtiä huoneeseen tuovat hauskasti asetellut taulut ja sävytetty seinä. Pehmeää luksusta ovat suomalaisen Balmuirin vuodevaatteet, joita kelpaa esitellä ilman päiväpeittoakin.

Kohde 19 Muuramen Helmi

Superpehmeää

Rauhan ja Onnin Jukkatalossa (kohde 21) katse kiinnittyy pörheään valaisimeen, joka tuo keveyttä tummaan seinään. Aamulla varpaat kohtaavat ensimmäisenä ihanan pehmeän maton - pientä arjen luksusta sekin.

Kohde 21 Rauhan ja Onnin Jukkatalo

Ei kikkailuja

Ainoa Villa Elisan (kohde 22) makuuhuoneessa ei ole turhia kikkailtu: koko koti on sisustukseltaan hyvin vaalea, joten samat sävyt jatkuvat myös makuuhuoneessa.

Kohde 22 Ainoa Villa Elisa

Käytännöllisyyttä illan lukutoukalle

Samitalo Villan (kohde 31) makuuhuone on selvästi sukua kohteen 21 makuuhuoneen kanssa: täältäkin löytyy hauska valaisin, joka erottuu selvästi tummaa seinää vasten. Sängynpäätyy on integroitu käytännöllisesti valaisimet ja yöpöydät.

Kohde 31 Samitalo Villa